Kokkolan XXIII Talviharmonikassa moni asia on ilmiselvistä syistä erilainen kuin aiempina vuosina. Ensimmäistä kertaa koskaan ohjelmistossa ei ole tango- ja viihdeorkesteri Guardia Nuevan supersuosittuja lauantaipäivän konsertteja – mutta onneksi tarjolla on huipputallenne, josta kaikki voivat nauttia aivan ilmaiseksi!

– Toki se harmittaa, että emme voi järjestää uutta konserttia, mutta toisaalta tilanne on sama kaikille. Eihän tälle mitään voi. Guardia Nuevan osalta voimme kuitenkin olla onnellisia siitä, että viimevuotisen Kokkola 400 -juhlavuoden ansiosta Guardia Nuevan Suuri Viihdekonsertti 2020 on sisällöltään poikkeuksellisen runsas ja sen taltiointiin panostettiin tavallistakin enemmän, kapellimestari ja Kokkolan Talviharmonikan taiteellinen johtaja Raimo Vertainen kertoo.
– Sattumalta Guardia Nuevan konsertti oli myös Kokkola 400 -vuoden viimeinen suuri tapahtuma, joka voitiin järjestää suunnitelmien mukaisesti ennen kuin korona sulki koko maailman.
Juhlavuoden kunniaksi konsertissa oli myös poikkeuksellisen vahva kokkolaisote, solisteina Virva Puumala, Matti Korkiala, Maria Autio ja Jiri Tammilehto.
– Konsertin sävelmät ovat varmasti kaikille hyvin tuttuja ja kokkolalaisille sopivia. Syksyn Sävel -melodioita, Rexin sävellyksiä, meriaiheista musiikkia, Vertainen tunnelmoi haaveillen samalla seuraavasta huippukonsertista suuren yleisön edessä.
Kokkolan Talviharmonikan kunniaksi myös Kokkola 400 -valokuvanäyttelyn esilläoloaikaa Kallentorilla on jatkettu.
– Juhlavuoden valokuvanäyttelystä pääsee nauttimaan 15.2 saakka. Kannattaa käydä katsomassa!

                     

Pin It on Pinterest

Share This